موضوع: "پیام قرآنی"
راه رسیدن به خدا!
نوشته شده توسطصداقت...! 25ام اردیبهشت, 1393در زندگی برای رسیدن از خود به خدا یک خط راست و کوتاه لازم است ؛
نامش صراط مستقیم !
ای مهربان ، ایاک نعبد و ایاک نستعین …
نامه دردمندانه قرائتی درباره مهجوریت قرآن/ ناله هدهدی نزد سلیمان ها
نوشته شده توسطصداقت...! 4ام تیر, 1392در آستانه فرا رسیدن ماه مبارك رمضان، ماه بهار قرآن از سوی مفسر قرآن و رئیس ستاد اقامه نماز حجت الاسلام و المسلمین قرائتی، نامه سوزمندانه و در خور تأملی به فرهنگیان قرآنی جامعه به ویژه مبلغین و دلسوزان قرآن نوشته اند.
به گزارش خبرگزاری مهر ، متن نامه به شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
ناله
آیا می دانید…
خدمت سروران گرامی
سلام علیكم
طبق معمول هر سال همین كه به ماه رمضان نزدیك می شویم دقایقی از وقت شما را راجع به مهمترین مسئله می گیرم و از اینكه كار قرآن به جایی رسیده كه باید مثل من این حرفها را بزند (كه از دهانم بزرگتر است) شرمنده ام.
مفسد کیست؟
نوشته شده توسطصداقت...! 2ام فروردین, 1392
در ماجرای خلقت و خلافت انسان، فرشتگان از آفرینش انسان اظهار نگرانی کرده و به خدا گفتند: آیا کسی را در زمین قرار می دهی که اهل فسلد و خونریزی است؟ خداوند در پاسخ فرمود: من چیزی می دانم که شما نمی دانید.
قتل و خونریزی و ایجاد ناامنی از نمونه هی بارز فساد و افساد است، اما قرآن موارد دیگری را نیز فساد شمرده که یکی از آنها فساد مالی و اقتصادی است.
حضرت شعیب در میان قومی زندگی می کرد که کم فروشی در میان آنها رواج داشت، لذا آن حضرت در کنار دعوت مردم به یکتاپرستی ، آنها را از این کار زشت باز می داشت.چنانچه درآیه 85 سوره اعراف می خوانیم: ای مردم! حق پیمانه و ترازو را ادا کنید و از اموال مردم چیزی را نکاهید و در زمین فساد نکنید.
آری ضایع کردن حق مردم، کم کاری و کم فروشی، یک نوع فساد مالی و اقتصادی است که عواقب بسیاری را برای فرد و جامعه به دنبال دارد و از جمله آنها لقمه حرام است. لقمه حرام انسان را فاجر و بدکار می سازد و اگر این حرام خواری جبران نشود، انسان دست ، به کفر و انکار می زند. قرآن در ابتدای سوره مطففین می فرماید: وای بر کم فروشان! سپس درآیه هفتم، از آنان به عنوان فجار و در آیه دهم به عنوان مکذبین یاد می کند؛ گام اول کم فروشی و حرام خوری است. گام دوم فاسد و فاجر و تبهکار شدن، و عاقبت در برابر حق ایستادن است.
کوثرقرآن
نوشته شده توسطصداقت...! 29ام بهمن, 13911- خداوند به وعده های خود عمل می کند.
در سوره ضحی ، خداوند وعده ی عطا به پیامبر داده بود: « و لسوف یعطیک ربک فترضی» پروردگارت در آینده عطائی خواهد کرد که تو راضی می شوی .
در این سوره می فرماید: ما به آن وعده عمل کردیم « انّا اعطیناک الکوثر»
2- نعمت ها حتی برای پیامبر اسلام مسئولیت آور است. اعطیناک …. فصلّ
3- نوع تشکر را باید از خدا بیاموزیم فصلّ
4- در نعمت ها و شادی ها خدا را فراموش نکنیم «اعطیناک الکوثرفصلّ»
5- فصلّ / تشکر باید فوری باشد( فاء برای تسریع است)
( نکته یابی ازکتاب کوثر قرآن / محسن قرائتی/ ص 25)